Deschis: L-D, 10-22

Home

Bine ati venit!

Nukka a fost înființată în 2016, inspirată de tradițiile și pasiunea alunarilor bulgari cu peste 30 de ani experiență în comerțul de nuci și fructe uscate. Cei care abia acum află despre noi pe nesimțite devin dependenți de gustul unic și de înaltă calitate. Nu îi învinovățim – depunem eforturi mari în selectarea, pregătirea și depozitarea fiecărui produs. Nucile noastre sunt coapte, nu prăjite, pentru că noi credem că alimentele, pe lângă faptul că trebuie să fie delicioase, trebuie să fie și sănătoase.

Calitate exceptionala!

Un avantaj distinctiv al produselor Nukka este capacitatea noastră de a alege tot felul de produse, dar întotdeauna de calitate. Ne cunoaștem bine clienții și știm de ce se întorc la noi deja atât de mult timp. Pe lângă o selecție făcută cu atenție și măiestrie, cu grijă și migală stocăm toate nucile proaspete, fructele naturale și ispitele de ciocolată dulce care vă invită apetisant din spatele vitrinei. Fără remușcări, vă puteți bucura de ceea ce ne oferă natura. Alături de noi veți găsi alimente sănătoase, gustoase și incitante pe care le selectăm din întreaga lume, în special pentru cunoscători. Suntem conștienți de faptul că produsele noastre sunt consumate zilnic de oameni care au grijă de sănătatea lor și a familiilor lor. Și da – putem spune cu siguranță că suntem cei mai buni din țară și produsele noastre au dovedit-o de ani de zile!

Comanda online – Livrare in toata Romania

Deși respectăm tradițiile, noi ținem și pasul cu timpul. Pentru clienții noștri care nu pot vizita magazinele noastre, dar doresc să mănânce doar cele mai bune nuci, fructe uscate și ispite de ciocolată, acum oferim și comenzi online. Nu trebuie să vă înregistrați!  Alegeți ce și cât, specificați o adresă și un contact pentru livrare și ne vom asigura că veți obține doza dvs. de gust unic rapid și ușor.

Scroll to Top